FAQ
Glass Coating Nano. Ingen insister, Expand

Glass Coating Nano. Beskytter forruden mod regn, frost, støv, snavs og insekter.

38343

Ny

Her er den helt nye generation af specialservietter med nanobelægning, MaxMolix Nano Wipes, som er designet til dine bil ruder.

Under alle årstider beskytter den forruden mod regn, frost, støv, snavs og insekter.

Her taler vi om at når f.eks der er frost, skal du IKKE mere bruger en isskraber, frosten kan simpelhen ikke side så fast så du er vandt til. Når du køre over de 70 kilometer i timen på vejen, kan du tydlig se at vandet pisker væk fra runden, i forhold til det du er vandt til.

Nano-belægningen beskytter ikke kun forruden, men det gør det også meget glattere og mindre tilbøjelige til at blive snavset. Når det regner, vil belægningen hjælper med at reducere brugen af ​​viskere i byen.

På vejkørsel med over 70 km / t gør belægningen praktisk talt viskerne helt unødvendige.

Dette er et unikt nanoprodukt med en meget bred anvendelsesområde (biler, lastbiler, busser og alle typer glasoverflader) og funktionalitet.

MaxMolix Nano Wipe kan påføres nemt i kun 2 trin. Vask din rude i biln helt ret. Vent 20 minutter. Brug derefter så MaxMolix kluden på ruden, så er din bil rude klar.

1 pakke virker til 1 forrude eller bagrude. 1 pakker virker til de ruder der er på den siden af bilen.

Til en alm. personbil, skal du bruge 4 klude hvis du vil havde 100 % efekt  på alle sider af din bil.

Nano-belægningen på MaxMolix Nano Wipe varer mellem 3 og 6 måneder afhængigt af de forhold, hvorunder bilen bruges. Bilvask kan have negative virkninger på nanobelægningsfastheden.

Vi vil sige her på shoppen, at vi har alle prøvet dette produkt, og er meget forbløffet over virkningen, på insekter og regn.

loader

Tilgængelighed : (65Varer på lager)

149,95 DKK

inkl. moms